Jonathan Carroll: Kissing the Beehive

Kissing the Beehive

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ennenlukematon Carroll on aina tapaus. Kissing the Beehive aloittaa Crane’s View -trilogian: bestseller-kirjailija Sam Bayer hakee epätoivoisesti uuden kirjan aihetta, kunnes muistaa lapsuutensa Crane’s View’ssä tapahtuneen murhan. Bayer päättää kirjoittaa mystisen Pauline Ostrovan tarinan ja selvittää lopullisesti, kuka Paulinen murhasi.

Naissuhteissaan epäonninen Bayer saa elämäänsä uutta säpinää Veronica Lakesta, innokkaasta fanista ja täydellisestä naisesta – Veronica vaikuttaisi todellakin olevan kaikkea, mitä Bayer toivoo. Kirjan kirjoittaminen lähtee näissä olosuhteissa mukavasti käyntiin, mutta pian prosessi saa suorastaan pelottavia käänteitä.

Kissing the Beehive on poikkeuksellisen normaali kirja; siinä ei ole oikeastaan mitään yliluonnollista, toisin kuin Carrollin kirjoissa yleensä. Koiria sentään ja kyllä se Wienkin mainitaan, mutta yliluonnollisen puute ei kirjaa pilaa, päinvastoin: kirja piti otteessaan tiukasti ja pidänkin sitä yhtenä Carrollin parhaimmista teoksista. Suosittelen ehdottomasti jännärien ystäville!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...