Max Lang ja Suzanne Lang: Kiukkuinen apina juhlissa

Kiukkuinen apina juhlissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kiukkuinen apina juhlissa on Suzanne ja Max Langin Kiukkuinen apina-lastenkirjasarjan toinen osa. Sen ytimessä on omien tunteiden kuunteleminen. Kirjat ovat maailmalla olleet jättimenestyksiä, joten toivottavasti Hertta tarttuu kääntämään sarjan muutkin osat.

Kiukkuinen apina juhlissa alkaa, kun Simo Panssi on saanut kutsun juhliin. Ongelmana on, että hän ei halua mennä. Kaikki muut ovat juhlien ajatuksesta innoissaan, mutta hän ei. Pahinta juhlissa on että siellä tanssitaan, eikä Simo osaa tanssia. Eikä hän opikaan, vaikka kuinka kaikki yrittäisivät häntä opettaa. Onneksi juhlissa voi tehdä muutakin kuin tanssia.

Max Langin kuvitus elää omaa elämäänsä. Jokainen hahmo on varsin ilmeikäs ja hahmojen kuvituksella luodaan tarinaan paljon tunnelatausta.

Tämän toisen osan tarina ei tule aivan yhtä voimakkaasti selväksi kuin ensimmäisen osan. Se on silti varsin oivallista luettavaa. Sen opetukset itsensä kuuntelemisesta ja oman tahdon ilmaisemisesta on tärkeitä, samoin kuin tarinan johtopäätös: juhlissa voi olla kivaa, vaikka sinne ei alunperin halunnutkaan mennä.

Kiukkuinen apina juhlissa on laadukas lastenkirja. Siihen kannattaa tutustua, varsinkin jos tuntee että on joskus pieni kiukkuinen apina.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...