Max Lang ja Suzanne Lang: Kiukkuinen Apina

Kiukkuinen apina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Simo Panssia kiukuttaa. Aurinko oli liian kirkas, taivas on liian sininen ja banaanit liian makeita. Sen sijaan, että hän saisi rauhassa olla, pyrkii jokainen metsän asukas piristämään häntä. Piristysyritykset eivät piristä, sen sijaan ne ärsyttävät ja saavat Simon vain ahdistumaan.

Tarinan opetus on, että jonain päivinä vain kiukuttaa. Se ei lähde pois temppuilemalla, mutta kunhan sen kanssa jaksaa olla, se menee pois itsestään. Samalla se vihjaa antamaan omaa tilaa kiukkuiselle. Tunteiden ymmärtäminen on hyvä aihe satukirjalle ja Kiukkuinen apina käsittelee tätä hyvin.

Max Langin kuvitus on hyvin eläväistä. Eri hahmojen ilmeet kuvastavat hyvin heidän tunnetilaansa, mikä on kirjan aiheelle kriittistä.

Suzanne ja Max Langin Kiukkuinen apina on hyvä lastenkirja. Sitä voi suositella erityisesti lapsille, joilla on huomattavasti kiukustumisia. Samalla se on kyllä hyvää luettavaa kaikille, sillä jokaisen sisällä on joskus kiukkuinen apina.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...