Lee Child: Korkein panoksin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jack Reacher, entinen sotilaspoliisi ja nykyinen kulkuri, kuulee jälleen isänmaan kutsun. Tarkka-ampuja on yrittänyt murhata Ranskan presidentin. Syylliseksi epäillään John Kottia, tarkka-ampujaa, jonka Jack Reacher sotilaspoliisiaikoinaan vangitsi. Nyt Reacherin pitäisi napata Kott uudelleen.

Reacher lähtee Pariisiin ja Lontooseen, ja tällä kertaa konnia mätkitään eurooppalaisissa maisemissa. Ylivoimaisen päättelykyvyn, verrattomien taistelutaitojen ja muiden yli-inhimillisten ominaisuuksien lisäksi Reacher toimii tällä kertaa myös päihdeneuvojana. Hempeilyä ei silti ole luvassa, sillä kun Reacher on Lontoossa, Isossa-Britanniassa on jälleen voimassa kuolemanrangaistus.

Jack Reacher on siis palannut monellakin tavalla. Lee Childin edellinen Jack Reacher -kirja Paluu päämajaan oli innottomasti, jopa huonosti kirjoitettu, mutta Korkein panoksin on onneksi laadukkaampi ja antaa lukijalle sen, mitä hän Jack Reacher -kirjasta haluaakin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 965 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...