Lee Child: Korkein panoksin

Korkein panoksin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jack Reacher, entinen sotilaspoliisi ja nykyinen kulkuri, kuulee jälleen isänmaan kutsun. Tarkka-ampuja on yrittänyt murhata Ranskan presidentin. Syylliseksi epäillään John Kottia, tarkka-ampujaa, jonka Jack Reacher sotilaspoliisiaikoinaan vangitsi. Nyt Reacherin pitäisi napata Kott uudelleen.

Reacher lähtee Pariisiin ja Lontooseen, ja tällä kertaa konnia mätkitään eurooppalaisissa maisemissa. Ylivoimaisen päättelykyvyn, verrattomien taistelutaitojen ja muiden yli-inhimillisten ominaisuuksien lisäksi Reacher toimii tällä kertaa myös päihdeneuvojana. Hempeilyä ei silti ole luvassa, sillä kun Reacher on Lontoossa, Isossa-Britanniassa on jälleen voimassa kuolemanrangaistus.

Jack Reacher on siis palannut monellakin tavalla. Lee Childin edellinen Jack Reacher -kirja Paluu päämajaan oli innottomasti, jopa huonosti kirjoitettu, mutta Korkein panoksin on onneksi laadukkaampi ja antaa lukijalle sen, mitä hän Jack Reacher -kirjasta haluaakin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...