Sharon Osbourne: Kosto

Osta kirja itsellesi

Margaret oli jo 12-vuotiaana päättänyt tulla tähdeksi. Kun hän lopulta 16-vuotiaana päätyy Lontooseen, on selvää, että helppoa se ei ole. Hän ei ole riittävän sädehtivä. Mutta hän on sinnikäs ja hankkiutuu muihin töihin. Eteneminen tosin katkeaa raskauteen. Isäehdokas karkaa ja Margaret jää yksin. Järkisyistä hän menee naimisiin: isäehdokas Derekin veli George on kaappihomo, josta Margaret pitää kovasti ystävänä.

Perhe kasvaa, syntyy upea Amber ja vielä kauniimpi Chelsea, joilta äiti odottaa suuria. Margaret saa Amberin useampaan koekuvaukseen, mutta potin viekin Chelsea, joka valitaan tv-sarjan tähdeksi. Kun sarja loppuu, Chelsea etsii pakotietä huumeista ja viinasta. Amberin tietä taas tasoitellaan Los Angelesissa, jossa hän alkaa menestyä tuottaja Leo Russelin hellänkierossa hoivassa. Molemmat haluavat kuitenkin huipulle, keinolla millä hyvänsä!

Taistelu siskojen välillä yltyy täyteen riehaan, kun Chelsea tulee Los Angelesiin tapaamaan siskoaan ja äitiään. Leokin on hänestä hyvin viehättävä, vanhempi herrasmies, joka tietää kaiken aloittelevista tähdistä. Hän antaa lupaamansa osan Amberin sijasta Chelsealle. Sisarusten välit ovat koetuksella…

Viihderomaani kunnianhimoisesta äidistä sekä siskoksista, jotka hinkuvat uraa viihdeteollisuudessa ja onnistuvatkin molemmat, tosin pudoten välillä korkealta, mutta kiiveten taas takaisin huipulle omilla avuillaan. Kirjoittaja tuntee hyvin viihdebisneksen ja sen karikot, joten kirja on vakuuttava ja täynnä glamouria, mutta myös epämiellyttäviä sivujuonteita: huumeita, kuolemaa, onnettomuuksia, itsensä myymistä.

Tekijä osaa tuoda esille myös ne pahat karikot, johon kuuluisuus toisinaan johtaa. Suosittelen viihdeteollisuudesta ja kuuluisuuden kirouksesta kiinnostuneille, vauhdikkaiden ja juonikkaiden romaanien ystäville – tämä nainen tuntee alan, josta kirjoittaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...