Ruth Singer: Kotiompelijan käsikirja : moderni hyöty- ja koristeompelun opas

Kotiompelijan käsikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kotiompelijan käsikirja on yllättävän iso mutta ompelijan ehdoton raamattu. Aivan kuin kirjan inspiraationa olisi Muodin huipulla -ohjelma, kirjassa opastetaan tekemään kaikki laskokset, päärmeet ja päättelyt. Jokaiselle tekniikalle on oma nimensä, joten vihdoin tietää, mitä osaa tehdä ja mistä puhutaan vaatteita tehdessä ja kankaita muokatessa.

Kirja suuri koko houkuttelee ostamaan kirjan, ainakin enemmän kuin lainaamaan ja raahaamaan kirjastosta. Ompelijalle kirja onkin korvaamaton, joten eiköhän käsityöpöydälle tilaa löydy. Olisin toivonut, että käsikirjassa olisi ollut enemmän pieniä projekteja, jotta ennestään tuntemattomia tekniikoita ja tyylejä voisi harjoitella.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...