Kaj Laaksonen: Kotiteatteri : Luo toimiva viihdekeskus

Osta kirja itsellesi

Joskus tehdään kirjoja ja oppaita joita tarvitsee ennen kuin niitä ehtii toivoa. Kotiteatteri on monen toive ja sitä suunnittelee salaa silloin tällöin. Nyt suunnitteluun tulee konkreettista pohjaa kun Laaksosen Kotiteatterissa käsitellään niin laitteet, sisustus kuin äänentoisto.

Ohjekirjoissa on yleensä se vika, että ne menevät vanhoiksi nopeasti. Tekniikka muuttuu ja vanhenee ennen kuin painomuste ehtii kunnolla kuivua. Kotiteatterissa on kuitenkin tärkeää yleistietoa mm. valaistuksesta ja äänestä ja vaikka laitteet vaihtuvat kirja auttaa löytämään ja vaatimaan parasta mm. kuvanlaadun suhteen.

Kotiteatteri ei myöskään ole yhden idean kirja, vaan oman leffateatterin lisäksi kirjassa on vinkkejä ideaaliseen pelikokemukseen tai studion akustoimiseen. Tiedän, että tämä kirja viedään käsistäni ja jos en pidä varaani en näe sitä enää koskaan.

 

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.