Maritta Naumenen ja Ritva Sorvali: Kummaa ääntä pimeydestä : nuorten kirjoittamia rikostarinoita Kouvolasta

Osta kirja itsellesi

Kummaa ääntä pimeydestä on todella loistava kokoelma nuorten kirjoittamia jännitysnovelleja. Kouvolan Dekkaripäivien kilpailusatoa on tämä teos, joka sisältää 28 toinen toistaan kiehtovampaa rikostarinaa.

Vaikka kyse on nuortenkirjasta, niin painotan sitä, että se on vain nuorten kirjoittama. Lukijana voi oikein hyvin olla aikuinen ja se olisikin suorastaan suositeltavaa. Ihan mahtavaa kuvausta nuorten näkövinkkelistä, millaisia ja miten murhia voi tapahtua. Näiden kirjoittajien tiedot ja taidot ovat ihan kiitettäviä. Jokaisesta tarinasta huomaa, että niihin on paneuduttu ja nähty vaivaa. Lisäksi aikuinen pääsee kurkistamaan nuorten maailmaan, mikä on ihan kiinnostavaa.

Kouvolaa tuntevia tarinat hivelevät jo sillä, että niissä liikutaan tutuissa maisemissa. Paikallisuus tulee esiin lähes joka jutussa. Silti tämä jännitystä tihkuva novellikokoelma sopii lukijalle, asuipa hän missä tahansa.

Huolimatta siitä, että nyt on kyse rikostarinoista, joita oli jännittävää ja mielenkiintoista lukea, tulin tästä kirjasta hyvälle mielelle. Olin heti vetämässä lippua salkoon ajatuksella, että Nuorissa on tulevaisuus! Niin hyvää kieltä, oivaltavaa tekstiä, että oikein hämmästelin.

En erittele näitä tarinoita, en kerro niistä sen enempää, sillä toivon jokaisen tutustuvan tähän kokoelmaan, nauttivan jokaisesta jännityspalasta, sillä se on sen arvoista!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...