J. S. Meresmaa: Kuninkaan tahto

Kuninkaan tahto

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Keskilinnan ritarit -trilogian päätösosassa Jehrem saa kunniansa takaisin ja pääsee taas ritariksi. Konno palaa hänen aseenkantajakseen, miesten välisestä suhteesta ja sen jännitteistä huolimatta. Kaksikko saa kuninkaalta määräyksen suorittaa hieman kyseenalainen tehtävä. Kun maine on kerran mennyt, sitä ei noin vain palauteta.

Seuraa totuttuun tapaan hekumallista homoerotiikkaa ja kiperää juonittelua. Vallankäyttöä puidaan, sekä henkilökohtaisella että yleisemmällä tasolla.

Mutta mitä puhetta tällainen on, että Kuninkaan tahto muka päättää sarjan? Vastahan tämä saa hyvää vauhtia alleen. Toivon mukaan J. S. Meresmaa palaa vielä tähän maailmaan, sillä nämä pienoisromaanit ovat olleet kerrassaan mukavia kirjallisia välipaloja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...