J.S. Meresmaa: Kuninkaan tahto

Osta kirja itsellesi

Keskilinnan ritarit -trilogian päätösosassa Jehrem saa kunniansa takaisin ja pääsee taas ritariksi. Konno palaa hänen aseenkantajakseen, miesten välisestä suhteesta ja sen jännitteistä huolimatta. Kaksikko saa kuninkaalta määräyksen suorittaa hieman kyseenalainen tehtävä. Kun maine on kerran mennyt, sitä ei noin vain palauteta.

Seuraa totuttuun tapaan hekumallista homoerotiikkaa ja kiperää juonittelua. Vallankäyttöä puidaan, sekä henkilökohtaisella että yleisemmällä tasolla.

Mutta mitä puhetta tällainen on, että Kuninkaan tahto muka päättää sarjan? Vastahan tämä saa hyvää vauhtia alleen. Toivon mukaan J.S. Meresmaa palaa vielä tähän maailmaan, sillä nämä pienoisromaanit ovat olleet kerrassaan mukavia kirjallisia välipaloja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.