Markus Hotakainen ja Tommi Laurinsalo: Kuu taivaalta

Kuu taivaalta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuu on kiistatta kiehtovin taivaankappale. Sillä on persoonallisuutta paljon enemmän kuin auringolla. Aurinko voi mahdollistaa elämän maapallolla, mutta Kuussa on jotain todella lumoavaa.

Kuuhun on hullaantunut myös Tommi Laurinsalo, jonka valokuviin tämä kirja perustuu. Laurinsalon kuvissa Kuu näyttäytyy eri vaiheissaan erilaisissa ympäristöissä. Kuvien ottamisesta on valokuvaajia kiinnostavaa selostusta ja hyviä ohjeita, joiden avulla omien kuuvalokuvien ottaminen onnistuu vähän helpommin.

Kuu taivaalta on kaunista katseltavaa kaikille Kuuhun ihastuneille, oli sitten omaa kiinnostusta Kuun valokuvaamiseen tai ei. Muille kuin valokuvaajille kirjasta tekevät mielenkiintoisemman Markus Hotakaisen kirjoittamat tietopaketit, jotka kertovat Kuusta, sen näkymisestä, liikkeistä ja vaikutuksista. Myös Kuuhun liittyvät uskomukset ja niiden totuuspohja tulevat tutuiksi.

Hieno tietokirja rakkaasta taivaankappaleesta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...