Kenneth Lehtinen ja Mikko Pylkkö: Kuvaa elämäsi tärkeät hetket : Valokuvausopas arkeen ja juhlaan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kas, taas uusi kameraopas. Kun tekijänä on aiemminkin hyvää jälkeä tehnyt Kenneth Lehtinen, parinaan tällä kertaa Mikko Pylkkö, on lupa odottaa hyvää lopputulosta.

Kuvaa elämäsi tärkeät hetket onkin varsin mainio kuvausopas. Ensimmäinen luku käsittelee valokuvaamisen perusteet: tarpeellisen kaluston, kuvankäsittelyohjelmat, salamavalaisun alkeet, vähän asettelua… pääpaino on henkilökuvauksessa ja ote tiivis ja napakka. Parempiakin valokuvauksen perusteita käsitteleviä kirjoja on (esimerkiksi Digijärkkärikoulu, Kuvaa asenteella ja Seniorin valokuvausopas), mutta näillä opeilla pääsee alkuun, vaikka ei juuri mitään tietäisikään.

Pohjustuksen jälkeen päästään sitten itse asiaan, eli arjen ja juhlan kuvaamiseen. Omat lukunsa saavat raskaus ja synnytys, lasten elämän kuvaaminen, valmistumisjuhlat, hääkuvaus ja perheen arjen kuvaaminen. Jokaisesta aiheesta on ohjeita, vinkkejä ja havainnollisia kuvausprojekteja.

Lopuksi esitellään vielä otettujen kuvien käyttämistä. Kuvakirjan laatiminen neuvotaan kädestä pitäen vaihe kerrallaan. Näillä ohjeilla syntyy varmasti toimiva kuvakirja niistä parhaista otoksista, joita kirjan neuvoilla toivon mukaan saa aikaiseksi.

Kirja käsittelee niitä aiheita, joita useimmat kai kuvaavat. Jos hankkii järjestelmäkameran ikuistaakseen arkea ja juhlaa, tästä kirjasta saa paljon hyviä neuvoja ja hyödyllisiä ideoita.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...