Ken Akamatsu: Love Hina 1

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Love Hina on mangasarja, jota ei ole ainakaan vielä suomennettu. Tarinassa tapahtuu sen verran kehitystä, että arvioin nyt tässä vain ensimmäisen osan. Jatko kannattaa sitten lukea numerojärjestyksessä edes suurin piirtein.

Keitaro-poika on jo lapsena päättänyt päästä Tokion yliopistoon yhdessä tytön kanssa, jota hän ei ole kuitenkaan tavannut enää vuosiin. Epäonnistuttuaan pääsykokeissa pari kertaa hänen täytyy ottaa lukemisen ohelle työpaikka. Työ on Hinata House -nimisen asuntolan valvojan paikka. Koska talossa asuu ennestään pelkästään tyttöjä, siitä aiheutuu ongelmia ja noloja tilanteita puolin ja toisin.

Love Hina on ensisijaisesti pojille suunnattu shonen-manga, joka tarkemmin määriteltynä edustaa haaremi-tyyliä. Tytöt ovat siis välillä aika vähäpukeisia. Sarja voidaan luokitella myös romanttiseksi komediaksi. Sillä perusteella voin suositella tätä myös tytöille. Kustantamon ikäsuositus tälle oli “teen 13+”, joka on ihan sopiva lähtökohta.

Mangasarjassa on 14 osaa. Se on ilmestynyt myös animena, mutta molemmat poikkeavat ilmeisesti jonkin verran toisistaan.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...