Nicola Gouldsmith ja Jacqueline Mann: Löydä perinteiset kädentaidot : Luo, tuunaa, kierrätä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Löydä perinteiset kädentaidot herättää henkiin mahdollisesti jo unohtuneita niksejä ja taitoja entisajan tyyliin. Vinkkejä ei ole paljon mutta ovat sitäkin perusteellisempia. Esimerkiksi saippuaa tehdään monenlaista ja annetaan myös vinkkejä oman shampoon valmistamiseen. Värjäyksessä taas perehdytään siihen kuinka eri värejä saadaan luonnosta ja miten niitä kannattaa käsitellä.

Vinkit ovat myös ekologisia, ja saavat ainakin huomaamaan, ettei kaikkea tarvitse kokoajan ostaa, kuluttaa ja heittää pois. Etenkin saippuoiden ja kynttilöiden teko kiehtoo, mutta itse en menisi ihan lankoja vielä värjäämään. Ideat ja tekniikat ovat hyödyllisiä, mutta mallit itsessään menevät ehkä liian perinteiseen tyyliin.

Kirja soveltuu sellaiselle, joka oikeasti haluaa tehdä itse ja samalla säästää luontoa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...