Robert Hunter: Luonnon ääniä : maailman linnut

Osta kirja itsellesi

Luonnon ääniä : maailman linnut esittelee lintuja erilaisissa elinympäristöissä. Se eroaa tavanomaisemmista äänikirjoista siinä, että totuttujen yksiäänisten melodioiden sijaan se päästelee ilmoille kokonaisia äänimaisemia, joissa lintujen laulut soivat kauniisti yhdessä. Lukija vierailee kirjan siivin sademetsässä, vuoristossa, aavikolla, preerialla, metsässä, jäätiköllä, kosteikolla, kaupungissa, merellä ja Australian takamailla saaden näin käsityksen lintujen elinoloista sangen kattavasti.

Äänielementtinsä lisäksi kirja tarjoaa myös lintutietoa esitellen jokaista siinä esiintyvää lintua muutaman lauseen verran. Teoksen loppuun on vielä koottu hieman tietoa yleisimmistä lintulahkoista sekä lintujen elinympäristöistä. Näin ollen tämä ei ole se kaikista nuorimpien lukijoiden äänikirja, vaan antaa paljon myös hieman vanhemmille lintujen ystäville. Kun äänimaisemat vielä ovat laadukkaita sekä sangen aidonoloisia, lueskelee tätä oikein mielellään itsekin, bongaillen eri lintuja näistä luonnon orkestereista.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...