Robert Hunter: Luonnon ääniä : maailman linnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luonnon ääniä : maailman linnut esittelee lintuja erilaisissa elinympäristöissä. Se eroaa tavanomaisemmista äänikirjoista siinä, että totuttujen yksiäänisten melodioiden sijaan se päästelee ilmoille kokonaisia äänimaisemia, joissa lintujen laulut soivat kauniisti yhdessä. Lukija vierailee kirjan siivin sademetsässä, vuoristossa, aavikolla, preerialla, metsässä, jäätiköllä, kosteikolla, kaupungissa, merellä ja Australian takamailla saaden näin käsityksen lintujen elinoloista sangen kattavasti.

Äänielementtinsä lisäksi kirja tarjoaa myös lintutietoa esitellen jokaista siinä esiintyvää lintua muutaman lauseen verran. Teoksen loppuun on vielä koottu hieman tietoa yleisimmistä lintulahkoista sekä lintujen elinympäristöistä. Näin ollen tämä ei ole se kaikista nuorimpien lukijoiden äänikirja, vaan antaa paljon myös hieman vanhemmille lintujen ystäville. Kun äänimaisemat vielä ovat laadukkaita sekä sangen aidonoloisia, lueskelee tätä oikein mielellään itsekin, bongaillen eri lintuja näistä luonnon orkestereista.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...