Camilla Reid: Emppu ja iso punainen potta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Potta. Se voi olla hankala juttu. Vaippa taas on vauvamainen, isot käyttävät pöksyjä. Mutta pöksyjen kanssa voi sattua vahinkoja, niiden kanssa pitää oppia ennakoimaan. Nopeasti sen kuitenkin oppii ja sitten onkin ihan oikeasti jo iso ja taitava.

Emppu ja iso punainen potta on viidellä hauskalla ääniefektillä varustettu suloinen kuvakirja, jonka teemana on potalla käymisen opettelu. Nicola Slaterin kuvitus on hurmaava, tekstiä on sopivan vähän ja kartonkiset sivut on suunniteltu kestämään, joten kirja toimii hyvin jo melko pienenkin lukijan viihdyttimenä. Toisaalta ainakin meillä sitä lueskelee mieluusti myös muutaman vuoden vanhempi, sellainen jonka kanssa eletään juuri nyt melko herkkää aikaa nimenomaisen teeman kanssa. Hyvä näin.

Suosittelen. Aikuisen näkökulmasta mainittakoon vielä, että näitä ääniäkin kuuntelee ihan mielellään, mikä ei suinkaan äänikirjoista puhuttaessa ole läheskään aina itsestään selvää.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...