Camilla Reid: Emppu ja iso punainen potta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Potta. Se voi olla hankala juttu. Vaippa taas on vauvamainen, isot käyttävät pöksyjä. Mutta pöksyjen kanssa voi sattua vahinkoja, niiden kanssa pitää oppia ennakoimaan. Nopeasti sen kuitenkin oppii ja sitten onkin ihan oikeasti jo iso ja taitava.

Emppu ja iso punainen potta on viidellä hauskalla ääniefektillä varustettu suloinen kuvakirja, jonka teemana on potalla käymisen opettelu. Nicola Slaterin kuvitus on hurmaava, tekstiä on sopivan vähän ja kartonkiset sivut on suunniteltu kestämään, joten kirja toimii hyvin jo melko pienenkin lukijan viihdyttimenä. Toisaalta ainakin meillä sitä lueskelee mieluusti myös muutaman vuoden vanhempi, sellainen jonka kanssa eletään juuri nyt melko herkkää aikaa nimenomaisen teeman kanssa. Hyvä näin.

Suosittelen. Aikuisen näkökulmasta mainittakoon vielä, että näitä ääniäkin kuuntelee ihan mielellään, mikä ei suinkaan äänikirjoista puhuttaessa ole läheskään aina itsestään selvää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...