Camilla Reid ja Axel Scheffler: Pete ja Pulmu Rannalla

Pete ja Pulmu rannalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Axel Schefflerin kirjoittamassa ja kuvittamassa Pete ja Pulmu -sarjassa on ilmestynyt jo kolmetoista kirjaa. Osa näistä on hyvin nuorille lapsille suunnattuja ensikirjoja ja osa tavanomaisempia kuvakirjoja. Pete ja Pulmu rannalla on pikkulapsille suunnattu huopaläppäkirja.

Pete ja Pulmu rannalla -kirjassa leikitään jälleen piilosta, tällä kertaa rannalla. On Peten vuoro etsiä. Tällä kertaa Pulmu taitaa olla unohtanut koko leikin, sillä lopulta hänet löydetään leikkimästä ihan muuta.

Kirjan rakenne seuraa aikaisemmista osista tuttua kaavaa. Toinen kirjan sivuista on täysin kuvitettu ja sillä Pete esittää lukijalle kysymyksen Pulmun olinpaikasta. Tätä sivua vastapäätä on huopaläpällä varustettu sivu, joka vastaa kysymykseen. Kuten aikaisemmissa osissa, luukkujen takaa löytyy muita eläimiä kirjan aihepiiriin sopivissa askareissa.

Axel Schefflerin kuvitus on ihastuttavaa. Kuvitetut sivut ovat yksityiskohtaisia ja niihin verrattuna yksinkertaiset huopaläppäsivut tuntuvat vähän tyhjiltä. Hahmot välittävät tekemisensä ja tunteensa hyvin.

Pete ja Pulmu -sarjaa voi suositella erityisesti niille lapsille, jotka vasta aloittavat kirjojen parissa. Huopalaput ovat hauska tehoste pikkulapselle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...