Axel Scheffler: Pete ja Pulmu synttäreillä

Pete ja Pulmu synttäreillä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Axel Schefflerin Pete ja Pulmu -sarjaan kuuluu kahdenlaisia kirjoja. Missä sinä olet? -alasarja on suunniteltu ensikirjoiksi, missä muut kelpaavat vähän vanhemmillekin lukijoille. Siksi Pete ja Pulmu synttäreillä ja Pete ja Pulmu : Synttärit ovat eri kirjat.

Missä sinä olet? -sarjan kirjoissa etsitään parivaljakosta aina toista hahmoa. Tällä kertaa piilossa on Pete, jota etsitään syntymäpäiväaiheisten kuvien joukosta. Peten löytyminen ei ole kuitenkaan helppoa, vaan ennen löytämistä kurkistetaan monen huonekalun ja esineen taakse.

Kirjan rakenteessa toinen sivu on aina Schefflerin kauniisti täysin kuvittama sivu, jolla on aina hahmo. Tämä hahmo esittää kysymyksen, joka saa lukijan kurkistamaan vastapäisellä sivulla olevan luukun taakse. Kuvitetut sivut ovat yksityiskohtaisia katseenvangitsijoita, näihin verrattuna lähes tyhjät huopaläppäsivut ovat hieman ankeita. Huopalaput antavat kuitenkin hyvin nuorille lukijoille jännittäviä aistihavaintoja.

Pete ja Pulmu synttäreillä on varsin toimiva ensikirja. Sitä ja saman sarjan muita kirjoja voi suositella lapsille, jotka aloittavat matkaa kirjojen parissa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...