Camilla Reid ja Axel Scheffler: Pete ja Pulmu puutarhassa

Pete ja Pulmu puutarhassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pete ja Pulmu on Axel Schefflerin ja Camilla Reidin lastenkirjasarja, joka keskittyy kahden kaveruksen, kanin ja hiiren, välisiin tapahtumiin. Sarjan kirjoja on suunnattu vähän eri ikäluokille: Pete ja Pulmu puutarhassa on kaikkein nuorimmille suunnattu huopaläppäkirja.

Pete ja Pulmu puutarhassa -kirjassa leikitään piilosta. On Pulmun vuoro etsiä ja Pete on piiloutunut jonnekin päin puutarhaa. Pulmu etsii häntä uutterasti, kurkistaa niin vajaan kuin pomppupallonkin taakse. Mutta Peten löytäminen ei ole helppoa, luukkujen alta löytyy aina kaikkea muuta.

Kirjan rakenne on yksinkertainen; pienen kirjan toinen sivu on täysin kuvitettu ja sisältää Pulmun etsimässä Peteä milloin mistäkin. Tätä sivua vastapäätä on huopaluukkuinen sivu, jonka takaa paljastuu erilaisia eläimiä.

Axel Schefflerin kuvitus on valloittavaa, kummatkin hahmot ovat iloisia ja värejä on käytetty mukavasti. Huopaluukut ovat valitettavasti hieman alttiita hajoamaan tai sotkeutumaan.

Pete ja Pulmu puutarhassa -kirjaa voi suositella erityisesti niille lapsille, jotka vasta aloittavat kirjojen parissa. Huopalaput ovat mukava tehoste hyvinkin nuorelle lapselle ja lapselle lukeminen kannattaa aloittaa varhain.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...