Mauri Kunnas: Huhuu, kuka siellä : pikkukummitusten kurkistuskirja

Osta kirja itsellesi

Niin monta Mauri Kunnasta olen elämäni aikana lukenut, että tuntui jopa erikoiselta, että tämä vastikään ilmestynyt Huhuu, kuka siellä on ensimmäinen kirjailijan laatima luukkukirja. No, se kuitenkin on.

Hetimiten klassisen Hui kauhistus! -teoksen mieleen tuova Huhuu, kuka siellä kertoo kummituslapsista ja heidän yöllisestä piiloleikistään. Mukana vilahtelee kummitusperheen ohella myös muita tuttuja hahmoja ja meno on muutenkin kunnasmaisen virkeä – vaikka yö onkin.

Niin Kunnaksen tyyli pienine sivuille upotetuine yksityiskohtineen kuin myös piiloleikki-teema toimivat hyvin luukkukirjassa ja jokainen sivu sisältää sangen paljon tutkittavaa. Vaikka teoksessa on aukeamia vain seitsemän, uskon että siitä riittää iloa pitkään, uudestaan ja uudestaan.

Suositukseni on ilmeinen; kun Paina ja kuuntele -sarja alkaa olla tasoltaan läpikäyty, on hyvä siirtyä tähän seuraavaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...