Katariina Heilala, Mauri Kunnas ja Mirella Mäkilä: Kummallisuuksien käsikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailmassa on kaikenlaista mystistä: omituisia otuksia, tarumaisia taikapaikkoja, hirvittäviä haamuilijoita, ihmeellisiä ilmiöitä ja kummallisia kummajaisia. Näihin kaikkiin paneutuu uusin Mauri Kunnas -kirja Kummallisuuksien käsikirja.

Kirjan toimittajat Katariina Heilala ja Mirella Mäkilä ovat koonneet kirjaan kattavan paketin kaikenlaista outoutta ja kuvittaneet ne Mauri Kunnaksen kirjoista kierrätetyillä kuvilla. Kunnaksen kirjoja lukeneille kuvitus on siis muista kirjoista tuttua.

Mysteereistä ja yliluonnollisista asioista kiinnostuneelle Kummallisuuksien käsikirja on kiinnostavaa luettavaa. Karmaisevampienkin aiheiden käsittely on lapsille sopivalla tasolla, varsinkin tällaisista jutuista kiinnostuneille koululaisille kirja sopii erittäin hyvin johdatukseksi yliluonnolliseen.

Mainittakoon, että vähän on huijauksen (tai markkinoinnin) makua, että kirjaa markkinoidaan Kunnaksen kirjana, kun nähtävästi Kunnaksen osuus on siinä, että kuvituksena on vanhoja kuvia aikaisemmista kirjoista. Hyvä kirja, mutta kaikki kunnia kirjan oikeille tekijöille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...