Axel Scheffler: Pete ja Pulmu puistossa

Pete ja Pulmu puistossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pete ja Pulmu -sarja on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa lastenkirjallisuudessa. Pete ja Pulmu puistossa on sarjan kahdeksastoista käännetty osa. Sarjaan kuuluu kahdenlaisia kirjoja: hieman vanhemmille suunnattuja tavanomaisia kuvakirjoja ja huopaläpillä varustettuja ensikirjoja.

Pete ja Pulmu puistossa lukeutuu huopaläpällisiin ensikirjoihin. Näissä seikkailee kaksi kaverusta, Pete-pupu ja Pulmu-hiiri. Kirjoissa leikitään aina piilosta eri paikoissa. Tällä kertaa etsintävuorossa on Pete, jonka pitää löytää Pulmu puistosta. Löytyykö hän puusta tai kukkapenkistä vai onkohan hän mennyt keinumaan keinuhevosella?

Kirjassa aukeaman toinen sivu on täysin kuvitettu. Sillä esitetään kysymys Pulmun piilopaikasta. Vastapäisellä sivulla on sitten muotoiltu huopaläppä, jonka takaa löytyy jokin eläin tai hahmo.

Axel Schefflerin taide on varsin iloista ja kuvitetut sivut kiinnittävät hyvin lapsen huomion. Niihin verrattuna valkotaustaiset huopaläppäsivut ovat hieman ankeita.

Pete ja Pulmu puistossa on hyvin samankaltainen kuin sarjan muutkin osat. Se viihdyttää hyvin lasta, joka vasta aloittaa matkaa kirjojen parissa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...