Julia Donaldson ja Axel Scheffler: Etsi Olli Oksamies

Etsi Olli Oksamies

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Etsi Olli Oksamies on hauska ja omalaatuinen teos ihastuttavalta tekijäkaksikolta, joka tunnetaan parhaiten Mörkyli-hahmostaan.

Viisi aukeamaa käsittävä Olli Oksamies on aihepiiriltään luukkukirjojen klassikko, etsi ja löydä. Nyt kateissa on tietysti Olli Oksamies, hassu puuvartinen ”henkilö”. Ollia etsitään niin puistosta kuin rannaltakin, matkan varrella löydetään eläinkaveri jos toinenkin.

Kaksivuotias innostui tästä teoksen yksinkertaisuuteen nähden mielestäni todella paljon. Hän suorastaan hihkui ilosta, kun löysimme luukun takaa uudestaan ja uudestaan ravun tai joutsenvauvan. Ainoa, jota hän oikeastaan ei ymmärtänyt oli omassa sukupuussaan piileskelevä Olli Oksamies. No, eipä haitannut tuokaan.

Lisäpisteitä Olli Oksamies saa kankaisista luukuista, jotka kestävät repeämättä huomattavasti pahvisia paremmin sekä pienestä koosta, joka tekee siitä juuri sopivan pientenkin käsien ensimmäisiin lukuhetkiin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...