Camilla Reid ja Axel Scheffler: Pete ja Pulmu : Synttärit

Pete ja Pulmu: Synttärit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On Pulmun syntymäpäivä. Hänen paras ystävänsä Pete tulee viettämään niitä hänen kanssaan. On lahja, leikkejä ja kakku, mutta mitä tapahtuukaan kun kakku kaatuu kannettaessa?

Tämä oli ensimmäinen Pete ja Pulmu -sarjan kirja itselleni. Sarjasta on kuitenkin julkaistu yksitoista kirjaa joiden aihepiirit kattavat yleisesti tuttuja lastenkirjateemoja, kuten uusia ystäviä tai yökyläilyä. Synttärit menee vahvasti tähän samaan kategoriaan.

Tarina on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen. Valtaosa kerronnasta on passiivista, se toimii, kun esitellään erilaisia asioita, jotka liittyvät syntymä­päiviin. Aktiivinen kerronta kuitenkin lähtee lopussa käyntiin ja piristää kirjaa.

Axel Schefflerin kuvitus on syy, miksi tämä valikoitui lukulistalle. Kuten Vinksin vonksin viidakossa, koelukija jää ihastelemaan kirjojen värimaailmaa. Tällä kertaa kuvituksesta löytyy mielenkiintoisia toistuvia yksityiskohtia, joita on hauska bongailla sivulta toiselle.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...