Camilla Reid: Emppu ja maatilan eläimet

Emppu ja maatilan eläimet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Emppu on iloinen pieni karhu, joka on esiintynyt aiemmin muun muassa kirjoissa Emppu ja iso punainen potta sekä Emppu ja kiva päiväkotipäivä. Camilla Reidin muuta tuotantoa on julkaistu viime vuosina muutenkin, muun muassa Pete ja Pulmu : Synttäreiden muodossa.

Tällä kertaa Emppu lähtee käymään maatilalla. Jalkoihinsa hän saa komeat kumisaappaat ja tarpeeseen ne tulevatkin. Maalla nimittäin on mutaista. Maatilalla Emppu näkee erilaisia eläimiä ja traktorin.

Pieni tarina on varsin miellyttävä lukukokemus. Emppu pääsee näkemään erilaisia eläimiä ja näitä tehostetaan ääniefektinapein, jotka päästävät eläimen ääniä. Erikoistehosteet toimivat paremmin kuin odotin ja kirjan suunnitellut henkilö ansaitsee kiitoksen myös siitä, että kirjan äänilaitteen saa laitettua myös pois päältä.

Viiteen aukeamaan ei kauheasti tarinaa mahdu, mutta kirja onnistuu hyvin esittelemään mitä vierailu maatilalle voisi hyvinkin olla lapsen näkökulmasta.

Kirjan kuvitus on söpöä ja toimivaa. Sitä voi suositella todella hyvin alle 3-vuotiaille lukijoille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...