Pikkupingviinin pottakirja

Pikkupingviinin pottakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pikkupingviinin pottakirja on pieni tsemppikirja kaikille niille, jotka toistaiseksi vielä etsivät omaa sisäistä pottasankariaan.

Pikkupingviini on oppinut käymään potalla. Hän tietää kuinka sitä käytetään ja kuinka tulee toimia hädän hetkellä, vaipat ovat hänen kohdallaan historiaa. Ja nyt pikkupingviini haluaa näyttää myös lukijalle mallia.

Neljä aukeamaa käsittävä paksulehtinen kirja on ihan kivaa lueskeltavaa erittäin epäluuloisesti pottatouhuiluun suhtautuvan kaksivuotiaan kanssa. Toistaiseksi se ei ole innostanut häntä lähestymään pottaa yhtään sen enempää, mutta tuskinpa tästä ainakaan haittaa on. Jokainen esimerkki saa varmasti pieneen päähän istutettua jonkin ajatuksen.

Kannustavasta fanfaaria muistuttavasta ääniefektistä voidaan varmasti olla montaa mieltä, mutta mielestäni se ei tuo kirjalle kovinkaan suurta lisäarvoa. No, sen merkitys varmasti korostuu niissä tapauksissa, joissa kirja oikeasti saa jonkun seuraamaan pikkupingviinin esimerkkiä.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Kaisa,
    suosittelen:
    käypä kurkistamassa omalle potu/alleni – chamber pot 😉
    = Virkistystä lapsiarkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...