Pikkupingviinin pottakirja

Pikkupingviinin pottakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pikkupingviinin pottakirja on pieni tsemppikirja kaikille niille, jotka toistaiseksi vielä etsivät omaa sisäistä pottasankariaan.

Pikkupingviini on oppinut käymään potalla. Hän tietää kuinka sitä käytetään ja kuinka tulee toimia hädän hetkellä, vaipat ovat hänen kohdallaan historiaa. Ja nyt pikkupingviini haluaa näyttää myös lukijalle mallia.

Neljä aukeamaa käsittävä paksulehtinen kirja on ihan kivaa lueskeltavaa erittäin epäluuloisesti pottatouhuiluun suhtautuvan kaksivuotiaan kanssa. Toistaiseksi se ei ole innostanut häntä lähestymään pottaa yhtään sen enempää, mutta tuskinpa tästä ainakaan haittaa on. Jokainen esimerkki saa varmasti pieneen päähän istutettua jonkin ajatuksen.

Kannustavasta fanfaaria muistuttavasta ääniefektistä voidaan varmasti olla montaa mieltä, mutta mielestäni se ei tuo kirjalle kovinkaan suurta lisäarvoa. No, sen merkitys varmasti korostuu niissä tapauksissa, joissa kirja oikeasti saa jonkun seuraamaan pikkupingviinin esimerkkiä.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...