Magda Brol: Olipa kerran Pingviini

Olipa kerran pingviini

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Olipa kerran Pingviini on lastenkirja kirjoista ja kirjojen merkityksestä. Siinä etelänavalle ajautuu kirja, jonka pingviinit löytävät. Valtaosa pingviineistä ei siitä innostu, mutta yksi syventyy siihen muidenkin edestä.

Kirjasta pingviini oppii seikkailuja muista maista, ihmisistä ja olennoista. Lukemisen into tarttuu muihinkin pingviineihin ja kaikki jäävät koukkuun tarinoihin. Yhdessä kirjassa ei kuitenkaan ole loputtomasti tarinoita ja kirjan loppuessa pingviinit kaipaavat lisää. He päättävät etsiä käsiinsä kirjan omistajan, kirjan sisäkannessa lukevan Laina Kirjaston.

Olipa kerran Pingviini on mukava kuvakirja varsin nuorille lukijoille. Sen sisältämät pienet oivallukset ovat varsin yksinkertaisia ja tarina on hyvin lämminhenkinen.

Kirjan kuvitus on hyvin hillittyä. Kuvitus ei suosi kirkkaita värejä, vaan luottaa siihen että hahmot nousevat esiin yksinkertaisia taustoja vasten. Tulos on rauhallinen, joka on omiaan nukkumaanmenon rauhoittumiseen.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...