Sally Lloyd-Jones: Kaikki pienet potalle!

Osta kirja itsellesi

Oletko kuullut pottajuhlista?

Mikäpä olisikaan kinkkisempi asia kuin potta ja potalla käyminen? No, varmasti niitäkin löytyy, mutta tuskinpa monikaan perhe säästyy ainakaan kokonaan pottailun ja siihen opettelemisen hankaluuksilta. Niinpä aiheelle omistetuille kirjoille lienee aina tilausta. Aina on uusia pottaopiskelijoita, aina niitä, joille asia tuottaa päänvaivaa.

Kaikki pienet potalle! on suurilta osin aika lailla perinteinen katsaus teemaansa. Pupulle tulee kesken eväsretken pissahätä ja eipä aikaakaan, kun koko joukko eläinystävyksiä jo suuntaa kohti vessaa erilaisine hätineen. Esiin kaivetaan pottaa jos jonkinlaista, kuuluu lirinää ja lorinaa, niin ikään jokunen plötsis. Mutta joku kuitenkin puuttuu – vielä hetken verran. Kun kaikki ovat lopulta saapuneet paikalle, alkavat mitkäpäs muutkaan kuin pottajuhlat.

Siitä, mitä itse pidin kirjasta, en ole täysin varma. Yht’äkkiä esiin pomppaava haisuhirviö tai täysin tarinaan kuulumattomat kummitukset saavat sen vaikuttamaan hieman sekavalta, enkä jostakin syystä vakuutu siitä aivan täysin muutenkaan. Mutta mitäpä minun mielipiteelläni on merkitystä, kun lukukumppanini – kohderyhmäläinen – haluaa lukea sitä uudestaan ja uudestaan. Silloin tämä mielestäni toimii ja haluan antaa suositukseni.

P.S. Sattumaa tai ei, tätä kirjaa luettuamme meidän perheessä saatiin eräs erittäin pitkään jatkunut pottaongelma poistumaan. Jos se todella on tämän kirjan vaikutusta, pitäisi teos ehdottomasti lisätä äitiyspakkaukseen!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...