Sally Lloyd-Jones: Kaikki pienet potalle!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Oletko kuullut pottajuhlista?

Mikäpä olisikaan kinkkisempi asia kuin potta ja potalla käyminen? No, varmasti niitäkin löytyy, mutta tuskinpa monikaan perhe säästyy ainakaan kokonaan pottailun ja siihen opettelemisen hankaluuksilta. Niinpä aiheelle omistetuille kirjoille lienee aina tilausta. Aina on uusia pottaopiskelijoita, aina niitä, joille asia tuottaa päänvaivaa.

Kaikki pienet potalle! on suurilta osin aika lailla perinteinen katsaus teemaansa. Pupulle tulee kesken eväsretken pissahätä ja eipä aikaakaan, kun koko joukko eläinystävyksiä jo suuntaa kohti vessaa erilaisine hätineen. Esiin kaivetaan pottaa jos jonkinlaista, kuuluu lirinää ja lorinaa, niin ikään jokunen plötsis. Mutta joku kuitenkin puuttuu – vielä hetken verran. Kun kaikki ovat lopulta saapuneet paikalle, alkavat mitkäpäs muutkaan kuin pottajuhlat.

Siitä, mitä itse pidin kirjasta, en ole täysin varma. Yht’äkkiä esiin pomppaava haisuhirviö tai täysin tarinaan kuulumattomat kummitukset saavat sen vaikuttamaan hieman sekavalta, enkä jostakin syystä vakuutu siitä aivan täysin muutenkaan. Mutta mitäpä minun mielipiteelläni on merkitystä, kun lukukumppanini – kohderyhmäläinen – haluaa lukea sitä uudestaan ja uudestaan. Silloin tämä mielestäni toimii ja haluan antaa suositukseni.

P.S. Sattumaa tai ei, tätä kirjaa luettuamme meidän perheessä saatiin eräs erittäin pitkään jatkunut pottaongelma poistumaan. Jos se todella on tämän kirjan vaikutusta, pitäisi teos ehdottomasti lisätä äitiyspakkaukseen!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...