Sari Kanala: Luotsikadun nallesairaala

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luotsikadun nallesairaalaa lukiessa tulee tippa linssiin. Kirja muistuttaa omista rakkaista nalleista ja samalla tajuaa kuinka ajan hammas koskee kaikkea, koska enää ei Helsingissä nallesairaalaa ole.

Nallesairaala aloitti toimintansa vuonna 2002 ja sulki ovensa vuonna 2017, ja kirja on näin ollen muistelmateos ihanista vuosista nallejen parissa. Nallesairaala toi iloa, kun rakkaat lelut saivat lisävuosia ja sen omistajalle kertyi omia nalleja niin paljon, että saatiin oma nallemuseo. Kirjassa on mukana ihania runoja sekä sairaskertomuksia vuosien varrelta. Lopussa on vielä tyhjiä sairaskortteja omille nalleille, vaikkei niitä enää nallesairaalan vastaanotolle voi viedä, ei edes teho-osastolle.

Ihana kirja, jonka voi yhdessä lukea, vaikka se ei satu olekaan. Totuus on kuitenkin välillä ihmeellisempää. Ja voi lohduttautua sillä, että nallet ovat saaneet hyvä kodin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...