Mari Mörö: Lyhyttä tavaraa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mari Mörö on taitava ja monipuolinen kirjailija. Se ei jää epäselväksi pakinakokoelmassa Lyhyttä tavaraa. Mari Mörö kieputtaa tekstien tarinoita ja henkilöitä täysin yllättäviin suuntiin, täydellä vauhdilla. Näennäisen normaalisti alkavat jutut paisuvat silmänräpäyksessä absurdiksi ilotteluksi, joka sai minut nauramaan vedet silmissä.

Mörö vie lukijansa kokkikurssille, kertoo lasten mielipiteitä presidenttiydestä, helpottaa apurahojen hakemista, auttaa nykyajan morsianta ja vastaa lukijakysymyksiin. Lyhyesti, oivaltavasti, hauskasti.

Pakinat ovat aikaisemmin ilmestyneet lehdissä ja radiossa, mukana on myös täysin uusia kirjoituksia. Sinulle, joka nautit verbaaliakrobatiasta, oivaltavasta kielenkäytöstä ja pienistä piikeistä huumorin lomassa, tämä kirja on löytö.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...