Anna-Leena Härkönen: Kissapsykoosi ja muita kirjoituksia

Kissapsykoosi ja muita kertomuksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Anna-Leena Härkösen kirja on aina taattu valinta, jos haluaa nauraa, olla samaa mieltä tai eri mieltä, jos haluaa lukea juttuja, jotka on jo unohtanut tai niihin ei ole kiinnittänyt mitään huomiota.

Kissapsykoosi ja muita kirjoituksia käsittää 25 pientä ja napakkaa tarinaa, jotka ovat julkaistu aiemmin Apu-lehdessä. Jos ei niitä ole sieltä lukenut, niin nyt ne ovat kaikki yksissä kansissa ja saa lukea yhtä kyytiä.

Nimitarina “Kissapsykoosi” on ihana ja toki kissaihmisenä kiinnostuin siitä heti. On se jännää, miten ihminen voi vielä vanhemmalla iällä ihastua kissaan. Näin kävi kirjailijalle, jolla siis ei ole omaa kissaa, mutta hänen pojallaan on. Hänestä on sitten tullut kissan hoitaja, jonka homman ottaa ihan kympillä.

Sitten on juttua äitiydestä, virkistyspäivistä, matkustamisesta, kotona oleilusta, ravintolakäynneistä, eikä koronaakaan voi ohittaa. Paljon pakinaa aiheista, mitkä koskettavat meitä kaikkia. Lukiessaan voi sitten joko hurrata innosta, miten on niin samoilla linjoilla tai sitten voi herätä miettimään, mitä mieltä olisikin ihan itse.

Helppolukuista, eritoten niille, jotka eivät jaksa keskittyä juonelliseen kirjaan. Tämä alle satasivuinen kirja on nopeasti luettu! Kepeästi olisi kyllä mennyt toinenkin mokoma.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...