Angela Carter: Maaginen lelukauppa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mistäköhän löysin viittauksen Angela Carteriin maagisena realistina? Ei saata muistaa, mutta hyvä että löysin, sillä kyseessä oli iloinen löytö. Vaikka lopulta hivenen petyinkin siihen, että kirjan lelukauppa ei ollut ihan niin maaginen kuin olisin odottanut, kirja oli kerrassaan nautinnollinen kaikessa julmuudessaan.

Kirjan päähenkilönä häärii Melanie, aikuistumisen kynnyksellä häilyvä tyttö, jonka elämä mullistuu vanhempien kuoleman myötä. Melania lykätään sisaruksineen enonsa hoidettavaksi; leluja valmistava eno vain on oikea tyranni. Onneksi Melanien täti ja tämän veljet ovat inhimillisempää seuraa, omalla kummallisella tavallaan. Tykkäsin, ja Angela Carteria on haalittava luettavaksi lisää!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...