Melanie Joyce: Maatilalla : 5 minuutin satuja

Osta kirja itsellesi

Jostakin syystä ensivaikutelma Maatilalla-teoksesta ei ole se kaikista ylevin; omaan silmääni kuvitus jotenkin tökkii, kokonaisuus vaikuttaa enemmän tai vähemmän tekopirteältä ”hauskuuttelulta”.

Mutta koska sivuston nimi on Kirjavinkit, ei edellä kuvattu ensivaikutelma kuitenkaan ole se lopullinen mielipiteeni, vaan tämähän osoittautuikin ihan lupsakaksi pieneksi kirjaksi, sellaiseksi muutaman iltasatuhetken pituiseksi.

Niin tai näin, vaikka nyt olenkin valmis antamaan teokselle varovaisen suositukseni, en silti ihan allekirjoita sen kansitekstiä Pieniä hauskoja kertomuksia. Pieniä ne kyllä ovat, mutta siitä, onko pienen tipun karkuretki pelottavaan metsään tai muiden maatalon eläinten aasia kohtaan osoittama ”Aasi on hölmö!” -tematiikka niin kovinkaan hauskaa, voidaan olla montaa mieltä. Toki joukkoon muutama hauskakin tarina mahtuu, kuten satu kuntokuurille laitetun viljelijän munavarkaudesta.

Loppujen lopuksi, silmän hiukan totuttua, ei kirjan kuvituksestakaan oikeastaan tarvitse sen kummempia mutinoita esittää. Ja tärkeintähän on tietysti kohderyhmän viihtyvyys, joka tuntuu tämän kirjan kohdalla toteutuvan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...