Dawn Sirett: Mainio traktorikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mainio traktorikirja on nimensä mukainen – ainakin jos kaksivuotiaalta kysytään. Tämä kuusiaukeamainen opus sisältää niin oivallista traktori-informaatiota kuin erilaisia toimintojakin. On käänneltävä ratti, edestakaisin liikuteltava traktori, availtavia luukkuja, tunnustelupintoja, ylös ponnahtava traktori sekä tietysti, ehkä parhaimpana kaikista, ääninappula. Siis rutkasti erilaista aktiviteettia lueskelun lomaan. Traktoreita, näitä mahtavia koneita, esitellään niin töissään kuin teknisestikin; mitä ne tekevät, mitä niiden konepellin alta löytyy.

Totta puhuakseni en itse alun alkaen kovinkaan suuresti innostunut tästä kirjasta, mutta näköjään se kohdeyleisölleen toimii mainiosti, joten mikäs tässä, ihan suositeltava tämäkin opus siis näyttäisi olevan. Ja koska suomenkielisiäkin painoksia on ilmestynyt jo vuodesta 2007, tuntuisi suosiota riittävän.

P.S. Mikään kestävyyden perikuva tämä kirja ei ole, joten jos kaikki osaset haluaa pitää toimivina, kannattaa sitä lukea yhdessä lapsen kanssa. Meillä ainakin ratti taisi irrota jo ensilukemalta, vetoliuska joitakin kertoja myöhemmin. No, tutkailtavaa riittää silti edelleen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...