Caroline Bingham: Traktoreita

Osta kirja itsellesi

Traktorit ovat komeita työkoneita, joten kelpaahan niille kirja omistaa. Tässä kirjassa on esitelty paljon tyylikkäitä traktoreita ja muita maatalouskoneita. Kirjassa on isot, komeat kuvat, mutta myös mukavasti tekstiä. Pienelle lukijalle riittää katseltavaa ja isommalle luettavaa, kirjassa on oikein sopiva määrä luettavaa ja hyvää tietoa maatalouskoneista. Aikuinenkin oppii vaivihkaa jotain uutta…

Mikähän niissä traktoreissa oikein viehättääkin? Kummasti maatalous kiinnostaa koko pienen ikänsä kaupungissa asunutta kolmivuotiastakin, joka uuden traktorikirjan nähtyään halusi oitis lukea sen ainakin kolme kertaa peräkkäin. Traktoreita-kirjaa onkin helppo suositella kaikille pienille työkoneiden ystäville.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...