Chris Lintott, Brian May ja Patrick Moore: Matkaopas maailmankaikkeuteen : 100 huikeinta kohdetta

Osta kirja itsellesi

Jos pidät matkustamisesta mutta kaikki paikat on jo koluttu loppuun tai kukkaro ammottaa tyhjyyttään, Matkaopas maailmankaikkeuteen tarjoaa jotain uutta. Matkaopas maailmankaikkeuteen vie innostavalle reissulle avaruuden ihmeellisyyksiin.

Tähtitiede on kiinnostavaa, mutta yleensä siitä ei osata kertoa kiinnostavasti. Matkaopas maailmankaikkeuteen on kirjoitettu matkakertomuksen tavoin ja kuvitettu uskomattoman hienosti. Kattava teksti on sujuvasti kirjoitettu, joten kirjaa on mukava lueskella koko perheen voimin. Kun on aikansa tutustunut universumiin, tulee katseltua tähtiä kuin uusin silmin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...