Chris Lintott, Brian May ja Patrick Moore: Matkaopas maailmankaikkeuteen : 100 huikeinta kohdetta

Matkaopas maailmankaikkeuteen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos pidät matkustamisesta mutta kaikki paikat on jo koluttu loppuun tai kukkaro ammottaa tyhjyyttään, Matkaopas maailmankaikkeuteen tarjoaa jotain uutta. Matkaopas maailmankaikkeuteen vie innostavalle reissulle avaruuden ihmeellisyyksiin.

Tähtitiede on kiinnostavaa, mutta yleensä siitä ei osata kertoa kiinnostavasti. Matkaopas maailmankaikkeuteen on kirjoitettu matkakertomuksen tavoin ja kuvitettu uskomattoman hienosti. Kattava teksti on sujuvasti kirjoitettu, joten kirjaa on mukava lueskella koko perheen voimin. Kun on aikansa tutustunut universumiin, tulee katseltua tähtiä kuin uusin silmin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...