Ninka Reittu: Messi ja Mysteeri : Käpälät kohti seikkailua

Osta kirja itsellesi

Messi-kissan isä on rakentanut hienon kalastusrobotin. Kun robotti on saatu valmiiksi, pidetään suuret juhlat sen kunniaksi. Järkytys on kova, kun seuraavana aamuna vaja on tyhjä, eikä robottia löydy mistään.

Messi päättää ottaa asiakseen etsiä isän robotin. Apuun hän saa mystisen ystävänsä, sinisen Mysteeri-kissan. Yhdessä he lähtevät vaivalloiselle etsintämatkalle, joka onneksi lopulta tuottaa tulosta – mutta myös pienen yllätyksen. Kalastusrobotin varastajan motiivi on odottamaton. Kaikki onneksi järjestyy parhain päin.

Käpälät kohti seikkailua on jo toinen kirja Messin ja Mysteerin seikkailuista. Edellinen, Messi ja Mysteeri : Kaikki järjestyy! ilmestyi vuonna 2013 ja on sittemmin ilmestynyt myös saksaksi. Ehkäpä tästä saadaan vielä laajempikin kirjasarja ja vientituote. Tämä nimittäin toimii: tarinan käänteistä en hirveästi innostunut, mutta Ninka Reitun kuvitus on todella hurmaavaa. Messin isä tuo mieleen Totoron ja kuvitus on muutenkin herttaista, värikästä ja yksityiskohtaista.

Värikkäiden kuvien ja kissojen ystäville Käpälät kohti seikkailua on varma valinta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...