Ninka Reittu: Käpälät kohti seikkailua

Käpälät kohti seikkailua

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Messi-kissan isä on rakentanut hienon kalastusrobotin. Kun robotti on saatu valmiiksi, pidetään suuret juhlat sen kunniaksi. Järkytys on kova, kun seuraavana aamuna vaja on tyhjä, eikä robottia löydy mistään.

Messi päättää ottaa asiakseen etsiä isän robotin. Apuun hän saa mystisen ystävänsä, sinisen Mysteeri-kissan. Yhdessä he lähtevät vaivalloiselle etsintämatkalle, joka onneksi lopulta tuottaa tulosta – mutta myös pienen yllätyksen. Kalastusrobotin varastajan motiivi on odottamaton. Kaikki onneksi järjestyy parhain päin.

Käpälät kohti seikkailua on jo toinen kirja Messin ja Mysteerin seikkailuista. Edellinen, Kaikki järjestyy! ilmestyi vuonna 2013 ja on sittemmin ilmestynyt myös saksaksi. Ehkäpä tästä saadaan vielä laajempikin kirjasarja ja vientituote. Tämä nimittäin toimii: tarinan käänteistä en hirveästi innostunut, mutta Ninka Reitun kuvitus on todella hurmaavaa. Messin isä tuo mieleen Totoron ja kuvitus on muutenkin herttaista, värikästä ja yksityiskohtaista.

Värikkäiden kuvien ja kissojen ystäville Käpälät kohti seikkailua on varma valinta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...