Mary Higgins Clark: Missä olet nyt?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mack katosi kymmenen vuotta sitten, 21-vuotiaana opiskelijana, selittämättömästi ja jälkiä jättämättä. Joka äitienpäivä hän soittaa kuitenkin lyhyesti äidilleen. Isän kuolemaan 11.9. hän ei kuitenkaan reagoinut mitenkään. Mackin sisko ja paras ystävä Carolyn on nyt valmistunut oikeustieteellisestä ja häntä kalvaa edelleen veljen katoaminen. Hänen on saatava tietää mitä tapahtui!

Kun Mack seuraavan kerran soittaa, hän kertoo tälle aikovansa etsiä tämän käsiinsä tavalla tahi toisella. Jokin selvitys asialle on oltava; sairaus, halu pysytellä erossa — jokin syy. Mack kuitenkin ilmoittaa Devon-sedän kautta, että Carolyn ei saa etsiä häntä. Sisko ei kuitenkaan luovuta ja alkaa tehdä taustatyötä. Äkkiä Mackia etsitään muutoinkin — poliisi epäilee Mackia sarjamurhaajaksi. Tilanne on kireän jännittävä…

Clarkilta jälleen alussa hyvin yksiselitteinen tarina, joka muuntuu merkillisiksi tapahtumiksi, oudoiksi yhteensattumiksi ja kammottaviksi tosiasioiksi. Ei, tässä ei ole yhtään juonen paljastusta. Kerrotut asiat eivät vaikuta tapahtumiin, lukijat tulevat taatusti yllättymään.

Kirjoittajalta jälleen erinomainen kesädekkari, jonka lukee nopeasti ja sujuvasti — jännittäen yhtä paljon kuin sisko Carolyn. Clark osaa tuoda jännityksen esiin aluksi eleettömästi pikkuasioista kiihottaen hiljalleen lukijan hermot äärimmilleen — taitolaji. Suosittelen kaikille dekkarien ystäville.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...