Colin Butcher: Molly ja minä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Unohtakaa Ace Ventura, oikea lemmikkietsivä on töissä!

Colin Butcher on aina ollut eläinrakas ja ura poliisina kertoo myös hänen tarpeestaan auttaa. Kun Colin lopettaa poliisivoimissa, hän perustaa lemmikkietsivätoimiston. Colin tekee hyvää työtä, mutta joskus karkulainen löytyy liian myöhään ja ajatus etsiväkoirasta nostaa päätään. Koiraprojekti on ollut Colinin unelmana jo monta vuotta ja läpimurto tapahtuu, kun hän löytää monen mutkan kautta Mollyn. Mollysta koulutetaan valloittava vihikoira, joka etsii pääsääntöisesti kissoja, mutta pyydetään apuun myös muiden eläinten etsintään.

Molly ja minä kertoo uskomattoman tarinan koirasta, joka etsii kissoja. Lämminhenkinen kirja kertoo myös kuinka rakkaita lemmikit omistajilleen ovat. Kun suurin osa etsinnöistä saa iloisen lopun, on joukossa myös surullisia, kun kadonnut karvakaveri löytyy menehtyneenä. Pahinta kuitenkin on, kun juttu ei saa päätöstä suuntaan eikä toiseen ja omistaja jää ikuiseen epätietoisuuteen. Molly ja minä aiheuttaa sekä ilon että surun kyyneliä, niin koira- kuin kissaihmisille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...