Pirkko Arhippa: Murha on sydämen asia

Murha on sydämen asia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Murha on sydämen asia on Pirkko Arhipan esikoisdekkari, jonka tapahtumat sijoittuvat Turkuun. Teollisuusyrityksen toimitusjohtaja löytyy työpaikaltaan ammuttuna. Hänen nimityksensä toimeen ei ole ollut pulmaton ja työpaikalla on monenlaisia ihmissuhdekuvioita, joten epäiltyjäkin on monta.

Kirja on melko klassinen arvoitusdekkari. Sen loppuratkaisu ei ole itsestään selvä tai muutenkaan ennalta-arvattava. Kirja on sopivan pitkä, parisataa sivua, sillä tiiliskiviä en oikein jaksa lukea ja ehtiihän toki hyviä juonenkäänteitä saada aikaan vähemmälläkin sivumäärällä.

Pidin siis teoksesta melko paljon. Osasyy on se, että se ei ollut liian jännittävä omille hermoilleni (kuten eivät muutkaan Arhipan kirjat ole olleet).

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...