Lars Jansson ja Tove Jansson: Muumit : Sarjakuvaklassikot 5

Muumit : Sarjakuvaklassikot V

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumit-sarjakuvakokoelmien viidennessä osassa on kolme tarinaa eli kaksi vähemmän kuin edellisessä osassa. Tarinassa Muumitalvi muumien luokse tulee vieraita häiritsemään heidän talviuniaan. Muumipeikko merillä kertoo laivan rakennuksesta ja purjehduksesta. Hosulin kosinnassa Hosuli on rakastunut Mymmeliin, joka ei tunnu vastaavan tunteisiin.

Nämä ovat viimeiset sarjakuvat, jotka Tove ja Lars Jansson tekivät yhdessä. Laatu on sitä samaa kuin aikaisempienkin kohdalla: piirrosjälki on hyvän näköistä ja tarinoiden juonet kiinnostavia. Tässä osassa nähdään myös aikaisempia sivuhahmoja isommissa osissa: tahmatassuja, Hosuli, Mymmeli ja Tuutikki.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...