Aline Lemay: My Little Pony : Uusi sukupolvi. Mini Lue ja leiki

My Little Pony : Mini Lue ja leiki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusi sukupolvi : Mini Lue ja leiki on My Little Pony -tuote, jossa on neljä pientä ponifiguuria sekä pieni kirjanen. Tuotteessa päähuomio on ponifiguureissa ja joillekin voi olla vaikeaa nähdä se ylipäätänsä kirjana. Samalla se on kuitenkin jotain, minkä monet nuoret tytöt löytävät mieleisekseen ja sisältää kytköksen lukemiseen. Mukana tuleva tarina esittelee sarjan hahmot kuvin ja kuvituksin. Kuvitukset ovat peräisin My Little Pony -tv-sarjasta. Kirjasen tarina voisi olla laajempi.

My Little Ponyt ovat ikoninen lastensarja, joka on vuosien saatossa uudistunut useasti. Poneja on kolmea tyyppiä: maaponeja, pegasuksia ja yksisarvisia. Uudessa sukupolvessa näiden välit ovat vieraantuneet ja ponien tavoitteena onkin löytää jälleen kadonnut ystävyys. Siihen tarjoutuukin tilaisuus, kun maaponien joukkoon tupsahtaa Izzy, yksisarvisponi, jonka maaponit päättävät vangita. Pakenevan Izzyn ympärille rakentuu poniryhmä, joka on ystävyyden asialla.

Ponit edustavat eri persoonallisuuksia, joista lapsen on helppo valita suosikkinsa johon samaistua. Kaikkia näitä yhdistää söpö ulkomuoto ja pastelliväritys.

Lukemisen tukeminen on aina minusta kannattavaa. My Little Pony : Uusi sukupolvi. Mini Lue ja leiki yhdistää leikkimistä ja lukemista. Uskon että leikkiminen aktivoi lapsen mielikuvitusta tavalla, joka tukee lapsen kehitystä. Samalla mukana tulevan kirjasen hahmoesittelyt antavat puitteita mielikuvitukselle. Tämä kaikki myös osoittaa että lukemisen ei ole pakko olla vain tarinan kuuntelemista.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...