Erika Vik: Nefrin tytär

Nefrin tytär

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaksosauringot-trilogian päätösosassa Aleian tarina saa lopulta ratkaisunsa. Aleiahan ilmestyi seleesikartografi Corildonin ulko-ovelle muistinsa menettäneenä kirjassa Hän sanoi nimekseen Aleia, päätyi Corildonin seurassa Seleesiaan keskelle sotaa Seleesian näkijässä ja joutui kirjan lopussa kaapatuksi. Nyt selviää, minne Aleiaa viedään.

Aleian kohteena on Thelluria, jossa keisarilla on suuria suunnitelmia. Pelastusjoukot ovat kuitenkin perässä: Corildon ja muut seleesit haluavat napata Aleian takaisin, turvaan – mutta Aleian sieppaaja kylvää epäilyksiä seleesien tavoitteista. Ovatko nekään täysin pyyteettömät?

Lopulta Aleia saa muistinsa takaisin ja hänelle selviää oma osansa maailmassa. Aleia joutuu suurien kysymysten äärelle: pystyykö hän hallitsemaan lumousta sisällään vai hallitseeko lumous häntä? Ja mihin suuntaan Aleian on kallistuttava, mikäli hän pystyy lumousta komentamaan?

Trilogia saa Nefrin tyttäressä arvoisensa lopun. Matka on ollut mielenkiintoinen, Erika Vikin luoma steampunk-maailma on kiehtova ja täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Tarinassa on riittänyt jännittäviä käänteitä, romantiikkaa ja seikkailuhenkeä. Trilogiaa on helppo suositella fantasian ja steampunkin ystäville.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...