Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja : Remppaa pukkaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Neropatti-sarja seuraa alakoululaisen Gregin elämää. Nuorille lukijoille suunnattu sarja on kehittynyt massiiviseksi hitiksi ja Jeff Kinney lukeutuu maailman menestyneimpiin kirjailijoihin. Remppaa pukkaa on sarjan neljästoista osa, ja kuten nimi antaa ymmärtää, tämänkertainen aihe on remontti.

Gregin perhe saa yllättävän perinnön, jonka seurauksena perhe päättää remontoida talonsa. Kuten jokainen isompaa remonttia tehnyt tietää, ne harvemmin menevät ongelmitta oikeassa elämässäkään. Kaikki alkaa pienistä askareista, joista hiljalleen siirrytään isompiin ongelmiin.

Sarjan suosion pohjalla on hyvin omaleimainen ilmaisutapa. Greg kuvittaa päiväkirjaansa elävillä tikku-ukoilla, eikä säästele mielipiteissään. Hänelle ja hänen perheelleen tapahtuu kaikki mahdollinen. Muussa yhteydessä se voisi tuntua masentavalta, mutta se on onnistuttu esittämään hauskasti.

Kinneyn viimeaikaiset kirjat ovat sisältäneet muutamia heikompia teoksia. Välillä aiheet eivät ole onnistuneet täysin ja tarinat ovat tuntuneet vanhojen asioiden uudelleenlämmittelyltä. Remppaa pukkaa on kuitenkin näitä parempi teos. Kirja sisältää selkeähkön juonen (mikä ei ole lainkaan itsestäänselvää asiasta toiseen sinkoilevalle Gregille) ja huumori on toimivaa.

Neropatin päiväkirja : Remppaa pukkaa on hauska teos, joka osoittaa, että sarjassa on vielä neljäntoista osan jälkeenkin potkua.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...