Ernest Hemingway: Nick Adamsin tarina

Nick Adamsin tarina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kirja sisältää 24 Nick Adams -nimisestä henkilöstä kertovaa novellia. Niistä 16 julkaistiin eri kirjoissa epämääräisessä järjestyksessä, kirjailijan kuoleman jälkeen löytyi kahdeksan novellia lisää.

Tähän kirjaan novellit on järjestetty tapahtumien mukaiseen aikajärjestykseen. Ensin kerrotaan Nickin lapsuudesta ja nuoruudesta, sitten hän lähtee sotaan, palaa sieltä ja perustaa perheen.

En ole aikaisemmin lukenut Hemingwayn novelleja ja tämä oli luultavasti ihan hyvä aloituspaketti siihen puoleen hänen tuotannostaan. Pidin siitä, että sama päähenkilö oli mukana kaikissa novelleissa, mutta silti kyse oli irrallisista teksteistä, eikä yhtenäisestä romaanista.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...