Sanna Pelliccioni: Onni-poika keittiössä

Onni-poika keittiössä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sanna Pelliccionin Onni-poika -sarja on ilostuttanut pieniä lukijoita pian viidentoista vuoden ajan. Nyt käsillä oleva Onni-poika keittiössä onkin laskujeni mukaan jo sarjan kuudestoista osa. Lisäksi Onni-poikia on koottu muutamaan kokoelmakirjaan.

Näin ollen suosiota siis tuntuisi riittävän. Sekä omiini että parin pikkulukijani mielipiteisiin vedoten en ihmettele tätä yhtään. Onni, pikkuveli Olavi, äiti ja isi ovat kiva perhe, jonka tavallista elämää on kotoisaa ja turvallista seurata. Onnille tapahtuu tottahan toki tosi kivoja juttuja, mutta vastoinkäymisiä ja ikäviä asioita niin ikään. Samastumiskohteita löytyy liki jokaisesta kirjasta.

Tällä kertaa Onni ja Olavi puuhailevat keittiössä. Ensin tehdään isille ruokataiteellinen syntymäpäiväaamiainen ja sitten leivotaan ystäväperheelle pizzaa italialaisen isoisän reseptillä. Iltaa siivittävät ihastuttavat maut sekä muistorikkaat tuoksut ja ainoaksi ongelmaksi muodostuu se, että isi tulee syöneeksi liikaa. Kirjan lopusta löytyvällä reseptillä Onnin isoisän italialaista pizzaa voi kokeilla itsekin, joten näin tahtovat voivat sukeltaa tälläkin tavoin Onnin maailmaan.

Suositukseni niin kirjalle kuin sarjallekin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...