Sanna Pelliccioni: Onni-poika saa uuden ystävän

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pihaan ajaa muuttoauto, josta nousee Onnin ikäinen poika. Naapurin oveen tulee uusi nimi ja rappukäytävään kuuluu outoa kieltä, jota äitikään ei tunnista. Kun naapurin poika tuo lahjaksi vanukasta ja vastalahjaksi viedään tiikerikakkua, alkaa ystävyys Onnin ja iranilaisen Aramin kesken.

Aram on kylässä, kun Onnin kotona tehdään pääsiäisvalmisteluja. Aramin äiti yllättyy kovasti noutaessaan Aramia: miten Suomessa kaukana kotoa juhlitaan persialaista uudenvuodenjuhlaa nowruzia? Paljastuu, että nowruzissa ja suomalaisten pääsiäisessä on paljon yhteistä, joten perheet päättävät pitää yhteiset juhlat.

Uusin kirja Onni-pojasta on herttainen ja hyvin tehty, kuten aikaisemmatkin. Onni-poika saa uuden ystävän on hyväntuulinen ja vaivihkaa opettavainen kirja, joka kertoo, ettei ystävystymiseen aina tarvita yhteistä kieltä ja että kaukaakin tulevien kanssa voi olla yllättävästi kaikenlaista yhteistä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...