Outi Lammi: Opi ja työskentele verkossa : Tätinörtti opastaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Osaatko käyttää nettiä sujuvasti työkaluna töissä ja opiskelussa, vai oletko hukassa tieto- ja viestintätekniikan uusien tuulien kanssa? Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, tätinörtti Outi Lammi on valmis auttamaan.

Opi ja työskentele verkossa neuvoo tiedonhaussa, tietoturvassa, yksityisyyskysymyksissä, tiedon jakamisessa, yhteistyössä, ajankäytön hallinnassa ja monessa muussa tietotyöläisiä koskevassa asiassa. Erityisen paljon hyötyä kirjasta saavat ne, joille työnantaja ei lyö eteen valmista työkalupakettia.

Entäs sosiaalinen media sitten? Kirja opastaa Facebookin, Twitterin, Google+:n ja LinkedInin kaltaisten palveluiden tehokkaassa käytössä. Osaat käyttäytyä ja käyttää verkostoja hyödyksesi.

Outi Lammi on hyvä kirjoittaja: teksti on selkeää, helppotajuista ja käytännönläheistä. Tätä opasta on helppo suositella kaikille, jotka kaipaavat vähän tukea tieto- ja viestintätekniikan kysymyksissä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...