Outi Lammi: Opi ja työskentele verkossa : Tätinörtti opastaa

Osta kirja itsellesi

Osaatko käyttää nettiä sujuvasti työkaluna töissä ja opiskelussa, vai oletko hukassa tieto- ja viestintätekniikan uusien tuulien kanssa? Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, tätinörtti Outi Lammi on valmis auttamaan.

Opi ja työskentele verkossa neuvoo tiedonhaussa, tietoturvassa, yksityisyyskysymyksissä, tiedon jakamisessa, yhteistyössä, ajankäytön hallinnassa ja monessa muussa tietotyöläisiä koskevassa asiassa. Erityisen paljon hyötyä kirjasta saavat ne, joille työnantaja ei lyö eteen valmista työkalupakettia.

Entäs sosiaalinen media sitten? Kirja opastaa Facebookin, Twitterin, Google+:n ja LinkedInin kaltaisten palveluiden tehokkaassa käytössä. Osaat käyttäytyä ja käyttää verkostoja hyödyksesi.

Outi Lammi on hyvä kirjoittaja: teksti on selkeää, helppotajuista ja käytännönläheistä. Tätä opasta on helppo suositella kaikille, jotka kaipaavat vähän tukea tieto- ja viestintätekniikan kysymyksissä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Toivottavasti Tätinörtti osaa opastaa miten saadaan s-posti takaisin haltuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...