Margaret Atwood: Oryx ja Crake

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Margaret Atwood on hyvä kirjoittamaan vakuuttavia scifitarinoita. Oryx ja Crake on sellainen: ei ole vaikeaa kuvitella, kuinka tapahtumat voisivat edetä tavalla, joka johtaisi kirjan kuvaamaan todellisuuteen.

Tarinaa kertoo Lumimies, joka asuu kummallisessa ja karussa maailmassa ja tekee matkan menneeseen. Samalla kirjan lukijalle paljastuu, kuinka Lumimiehen maailma on saanut alkunsa. Tapahtumat paljastuvat vähän kerrassaan, siten, että kirjaa on vaikea päästää käsistään.

Atwood on loistava kirjoittaja ja Oryxin ja Craken tarina on mitä mielenkiintoisin. Kirja on ehdottomasti kiinnostavimmasta päästä viime aikoina lukemaani scifiä ja mukavaa pehmeämpää vastapainoa Reynoldsin ja Banksin kovemmalle, teknologiaan keskittyvälle scifille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...