Satu Kettunen: Otso Aarnisen salaperäinen seikkailu

Otso Aarnisen salaperäinen seikkailu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Otso Aarninen, Kansallisen pikkuasioiden arkiston asiamies, on vakava ja täsmällinen mies, joka ei koskaan lähde mukaan hömpötyksiin. Hänen mieltään kuitenkin kaivelee satunnainen kaipuu seikkailuun.

Eräänä päivänä Otso kuulee rappukäytävässä kehotuksen, joka saa hänet miettimään elämäänsä uudestaan. “Alkaisit kyllä-ihmiseksi. Silloin kaikki muuttuu hauskemmaksi.”

Otso päättää toteuttaa ajatusta ja lähtee kaupungille. Sieltä hän löytää torin ja ajautuu kuin ajautuukin seikkailuihin, kun sanoo oikealla hetkellä “kyllä”. Ja kas – Otson elämä muuttuu yksinäisestä ja harmaasta iloiseksi ja värikkääksi.

Kuvittaja ja taidekasvattaja Satu Kettusen esikoisteos on hauska ja värikäs kuvakirja, jonka kollaasitekniikka tarjoaa paljon silmäniloa ja tarina hyvän näkökulman siihen, millaista kyllä-ihmisen elämä voi olla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...