Satu Kettunen: Otso Aarnisen salaperäinen seikkailu

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Otso Aarninen, Kansallisen pikkuasioiden arkiston asiamies, on vakava ja täsmällinen mies, joka ei koskaan lähde mukaan hömpötyksiin. Hänen mieltään kuitenkin kaivelee satunnainen kaipuu seikkailuun.

Eräänä päivänä Otso kuulee rappukäytävässä kehotuksen, joka saa hänet miettimään elämäänsä uudestaan. ”Alkaisit kyllä-ihmiseksi. Silloin kaikki muuttuu hauskemmaksi.”

Otso päättää toteuttaa ajatusta ja lähtee kaupungille. Sieltä hän löytää torin ja ajautuu kuin ajautuukin seikkailuihin, kun sanoo oikealla hetkellä ”kyllä”. Ja kas – Otson elämä muuttuu yksinäisestä ja harmaasta iloiseksi ja värikkääksi.

Kuvittaja ja taidekasvattaja Satu Kettusen esikoisteos on hauska ja värikäs kuvakirja, jonka kollaasitekniikka tarjoaa paljon silmäniloa ja tarina hyvän näkökulman siihen, millaista kyllä-ihmisen elämä voi olla.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *