Hal Duncan: Pako helvetistä!

Osta kirja itsellesi

Verrattuna Duncanin aikaisempiin järkälemäisiin teoksiin Vellum ja Muste, pienoisromaani Pako helvetistä! on jotain muuta. Vähän kuin vitsi tai parodia.

Prologi esittelee lukijalle neljä stereotyyppistä hahmoa: kerjäläinen Elin, palkkatappaja Sevenin, huora Bellen ja hengiltä piestyn Matthew’n. Kaikki kuolevat ja löytävät itsensä lautalta, matkalla Styksin yli. Ja kas, päähenkilömme ovat Helvetissä.

Helvetti on New Yorkin likainen, törkyinen varjo, jossa sadistiset poliisit terrorisoivat asukkaita ja televisiouutisissa pauhataan jatkuvasti väkivaltaisuuksista, joita kaupunki on tulvillaan. Eli joutuu vaeltamaan kaduilla, Seven joutuu vankilaan kidutettavaksi, Belle hotelliin poliisien seksiorjaksi ja Matthew sairaalaan ”parannettavaksi”.

Seven ei alistu, vaan pistää vastaan ja aloittaa paon Helvetistä, ja muut päähenkilöt liittyvät mukaan. Alkaa toiminnantäyteinen pakomatka, jossa ei pysähdytä hengähtämään kertaakaan. Lyhyt kirja on täyttä vauhtia ja toimintaa alusta loppuun. Sivut on sullottu täyteen julmuuksia ja pahuutta. Aika ällö kirja, mutta jos inhottavuudet kestää, Pako helvetistä! on vauhdikas ja toiminnantäyteinen välipala.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...